Close
ElkQuest® 2943 CR 321 Ignacio, CO 81137
1 (970) 749-4647
1 (970) 219-8663
info@elkquest.com

Зважаючи на китайське одкровення (чи прокляття?), ми живемо, м’яко кажучи, у захоплюючі часи. Між кожною з божевільних реакцій цього року люди справді мали справу, особливо коли йдеться про окремих людей’’ цього року, пов’язаних із сексом. Якщо ви одягнете’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я я виконав за останні пару місяців. Однак один момент, який я ношу’ Я також думаю, що наближається — принаймні в повному обсязі – — масштабне очищення, яке вразило PornHub кілька років тому, і сайт уже ніколи не був таким, як раніше.

Це подробиці історії легендарної події

Для тих, хто недостатньо обізнаний, PornHub завжди був принаймні трохи суперечливим, незважаючи на те, що це місце для розваг для дорослих. Якщо бути щирим, то більшість із них розбивають земну кулю’ Провідний сайт трубок або вигаданий, або, принаймні, переважно перебільшений.

Проте після місяців тиску на MindGeek’’ провідний інтернет-сайт. По-перше, запит на видалення порнографії k * ddie із сайту відновив понад 425 000 підписів після того, як з’явилася низка скарг про те, що на веб-сайті дійсно з’явилася нечисть, зокрема m * nors.

(Чесно кажучи, я ношу’ не знаю точно, наскільки це правда, враховуючи, що я не’ не намагаюся знайти це недобре

лайно. ) На додаток до всього цього, люди скаржилися, що існують завантаження, які також повинні мати примусову сексуальну поведінку. Цей послужний список фактично приніс веб-сайту відмову від улюбленої преси в наш час, що призвело до того, що бізнес із платіжними картками перешкоджає клієнтам витрачати гроші на преміальний веб-вміст на PornHub.Приєднайся до нас просмотр порна веб-сайт

Звичайно, іншою великою проблемою, з якою насправді стикаються PornHub та всі інші канали, є кіберпіратство та копіпаста. Тому з кожним із цих випусків у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub опублікував, що вони брали участь у “& ldquo; одна з найдетальніших гарантій у фоновому режимі створеної користувачем системи.”

Зокрема, порнографічний гігант мав і буде виконувати план:

• запобігання додавання в неперевірені профілі нового вмісту будь-якого типу

• закликаючи користувачів, які завантажують, підтвердити, зробивши своє зображення зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• позбувшись вибору завантаження великої кількості відео в системі

• видалення будь-якого вмісту, який не був створений підтвердженими особами PornHub

Цей останній фактор залишився в техніці, мабуть, найдраматичнішим, враховуючи, що повна різноманітність відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше ніж 3 мільйонів.

(Боже, я зрозумів, що було багато дубльованих відео, але боже святий, це’ багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші улюблені соціальні мережі за те, що вони не мати ті самі заходи безпеки, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, навіть з такою величезною зміною в плані я отримав претензію I’ м вид – занепокоєний– не через те, що r * pist та інші погані лохи мають своє лайно. Натомість для мене це виглядає як спроба уникнути втручання, яке може не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що у абсолютно невинних осіб фактично вилучили їхні матеріали та закрили канали після кожного з цих подій.

Якщо залишити мою образу, яка залишилася, є фактор, щоб розслабитися –– або краще сказати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Тут’ це те, що вам слід шукати замість PornHub

Хто знає що’ збирається перейти до PornHub, але якщо відбудуться радикальні зміни або сайт тимчасово закриється, я’’ ви отримали покриття. Ось список із 10 спокусливих відеосайтів, наповнених безкоштовним порно, які можуть виступати як ваш PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей сайт блогу’ t area tubes у будь-якому конкретному порядку, але це може бути найефективнішим веб-сайтом tube, окрім PornHub. Однак, незважаючи на те, що може чи не станеться з (колишнім?) королем порнографії, XVideos може швидко стати лідером порнофільмів.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви погоджуюсь, що цей веб-сайт, безумовно, придатний. Як і на всіх інших порно-сайтах, перерахованих тут, цей набір містить масу безкоштовної паскуди, а там’ Не бракує чудових завантажень. І з майже десятьма мільйонами завантажень ви можете більше ніколи не переглядати жодного порно.

Якщо б це було лайно, можливо, ви взагалі ніколи не відвідаєте будь-який інший сайт.

Навіть якщо ви втомилися від записаних відеокліпів –– якщо це’ якось можливо – знайдіть час, щоб переключитися на шоу камери XVideos. У будь-яку годину ви побачите сотні привабливих моделей, які створять для вас візуальне захоплення –– принаймні доки ви’ у мене є символи.

xHamster

Тепер ви одягаєте’ Вам не потрібно платити за преміальне порно, але, коли справа стосується цього веб-сайту, ви можете подумати про те, щоб заплатити трохи грошей за ці чудові фільми. Вибір чудовий, а якість, безумовно, сенсаційна, оскільки забезпечується або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеокліпів і підрахунок із 7500 абсолютно новими вдосконаленнями, які вносяться щомісяця. Як учасник оплати, ви відкладаєте необмежену кількість завантажень і ’ матиму доступ до найпопулярніших вакансій, які коли-небудь створювали порнозірки того часу. Якщо ви’ хвилюєтеся щодо ціни,’надіньте t піт це. Тридцять днів преміум-доступу безсумнівно обійдеться вам у 6,99 доларів США, щомісяця на долар менше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’’ s підписка. Рік коштуватиме вам 4,99 доларів США щомісяця, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одразу. Можливо, найвигіднішою угодою є отримання довічної підписки, яка коштуватиме вам величезних 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але якщо ви це подумаєте, ви’ по суті отримати необмежену кількість порнографії на все життя, і це’ s без реклами. Наразі означає, що ви не’ не бажаю платити всі ці або будь-які гроші. Ви все ще можете отримати доступ до чудової кількості порнографії та деяких інших привабливих винагород. Окрім секс-шоу в реальному часі, ви можете побачити безліч маркетингових каналів порнозірок і дивовижний вибір зображень.

Що’ Більше того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших клієнтів за віком, територією, статтю та місцем розташування. Також набагато краще, використовуючи розширені інструменти пошуку, ви можете фільтрувати результати за відтінком очей і волосся, типом фігури та фетишами, щоб назвати кілька критеріїв пошуку.

Очевидно, що концепція полягає в тому, щоб зв’язатися з людьми, яких ви хотіли б побачити, але, як і можна було очікувати, цей пристрій набагато краще підходить для неформального спілкування, обміну відвертими зображеннями та планування інших хтивих цифрових завдань. Але привіт, як і багато пунктів онлайн, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників у мережі. Існує багато завантажень, які’ це лише посилання на відеокліпи. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні гарячі фотографії та красиві GIF-файли.

І, звичайно, зізнаюся, я трохи помилився, коли шукав одну з найбільш улюблених класифікацій. Технічно кажучи, найпопулярнішим видом порно є некатегоризоване. У певному сенсі це досить модно, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих веб-сторінках.

Усе ж я вважав, що це досить широко, тому я вирішив “& ldquo; формально опишіть різноманітну іншу бажану групу, яка відноситься до аматорського різновиду. З понад мільйоном завантажень, здається, немає обмежень для різноманітності ‘& lsquo; справжні люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, що вони насолоджуються, опускаються та брудні.

(До речі, аматорські фільми складають майже половину завантажень на цьому веб-сайті!)

І, щоб ви зрозуміли, існують також обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ ми (на щастя) ніколи раніше не бачили, окрім порно прослуховування у стилі гонзо, яке має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто описую весь трах без сідла.

Просто зауважте: усі посилання є корисними та не містять спаму, окрім кнопки «Порноігри» –– що’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість дещо повсюдна, однак ’ частково через поєднання аматорської та експертної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що всі ці дорослі канали відкриті для показу абсолютно нових масових фільмів, це чудова порнографічна система для різного роду дивних ексгібіціоністів.

Найкращі альтернативи PornHub

Вони’ ми отримали групи на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, такі як анальний екшн, секс із транссексуалами, дивне поєднання та шкіряні порно відео. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ, тому s ‘іменується & lsquo; важка порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр точно надасть вам будь-яку парну, дивну та надзвичайно екстремальну порнографію. Очевидно, що нічого з цього –– щодо того, що я визнаю –– не заслуговує на очищення PornHub, але більшість відео тут можуть викликати у деяких людей жах.

Якщо ви хочете, щоб ваша смішна кістка була задоволена до, після або під час ’ я оцінив вашу промежину, цей порносайт здається мені унікальним, оскільки він має ‘& lsquo; забавно, різне інструмент фільтра. Знову ж таки, кілька порнографій можуть бути трохи дивними, однак деякі з них зроблені одночасно як кишка і горіх.

І дозвольте мені сказати вам, що це був дивний кульмінаційний момент – але він того вартий!

Продовжуйте, ще одна цікава особливість цього каналу – це величезні веб-сторінки для взаємодії. Існують рядки дискусійного форуму, за допомогою яких учасники спілкуються в чаті та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має чат у режимі реального часу, а також повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаючий район, з яким можна спілкуватися. Вони’ у мене є абсолютно нові аматорські порнозірки, з якими весь час підписуються, а ви’ відкриє для себе якийсь надзвичайно дивний і забавний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мама не’ t seeing

. SpankBang Будь то’ належним чином звільнені або зняті аматорами, якість величезної маси цих безкоштовних порно відео часто має тенденцію бути чудовою.

Я не’ У мене немає точної кількості, але ця трубка мені подобається, як одна з найбільших кінофільмів, навіть опублікованих на веб-сайтах. Перегляньте це та скажіть мені –– Я думаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви напружені через те, що вас спантеличила така кількість звернень під час відкриття веб-сторінки, не’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно було включено, що’ надано перевагу, а завантаження швидко з’являться.

Я одягнув’ не розумію про вас, але я майже ніколи не бачу, що останній варіант не’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порнографічні сайти. Продовжуючи, ви можете фільтрувати результати відео обов’язково високої якості, тривалості відео, або ви можете просто скористатися пошуковою системою. Якщо пряме порно не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транспорнографією.

Мені також варто обговорити SpankBang’ функція телебачення. Учасники цього веб-сайту можуть не тільки створити власні канали, але й створити власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює ту нечисть, яку ви збираєтеся побачити. Усе, що вам потрібно зробити, це перейти до телевізійного посилання, ввести класифікацію, тег, ключову фразу чи порнографічну знаменитість і перейти звідти.

Запропонуйте це зовнішній вигляд, і ви можете зробити це своїм електронним банком готівки.

YouPorn

Коли йдеться про створення, цей повністю безкоштовний порносайт виглядає чисто, а вміст далеко не таким –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не відкривали цей веб-сайт, який організовує мішанину, ви’ чекає на легендарну нагороду. Є терабайти чуттєвих фотографій і потенційно петабайти порно відео. Вони чудово організовані прямо в безліч категорій, які повинні привернути майже будь-яке відчуття чуттєвої естетики.

Хоч і є артисти-любителі, у YouPorn, здається, є неймовірно багато, навіть більше досвідченої еротики, настільки, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у виборі їжі. Поряд з ним є розділ еротики, який містить потоки захоплюючих історій, які роблять ваші враження від цього порноканал набагато кращими.

Краще, ви також отримуєте доступ до 2 каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські версії все одно варто переглянути.

YouJizz

Ця порно платформа не’ у вас занадто багато у вигляді додаткової метушні, що чудово підходить для тих, хто хоче заскочити та зійти. Ви носите’ не потрібен обліковий запис, щоб максимально використати цей веб-сайт’ набір пристроїв сексуального вигляду.

Усі найефективніші фільтри в один клік, як-от упорядкування результатів за тим, що’ нове, популярне нещодавно і традиційно, і в тренді. Краще, за допомогою 2 кранів ви можете отримати довільну колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що шукаєте, на цій платформі є епічний список тегів, який потрібно відвідати, щоб повірити.

Веб-камери, які жінки показують на YouJizz Live, такі ж гарні, як і головні канали. До речі, якщо вам подобаються блондинки, загляньте на сайт веб-камери YouJizz. У них усі такі гарячі сестри, але я помітив, що ти’ знайдете багато жінок з медовим волоссям.

Наскільки ви можете мати намір клацнути над і спермою, одягніть ще не грудь цього горіха. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є більше пробірок, про які можна дізнатися та отримати захоплення.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *